Weetjes

Je kunt een veteranenpas voor postactieve en veteranen in werkelijke dienst bij het Nederlandse Veteranen Instituut aanvragen of vervangen door hier te klikken.

Veteranenpas voordeel
Stichting Onbekende Helden houdt het overzicht bij van alle aanbiedingen die geldig zijn met de Veteranenpas. Op de website vind je alle lopende acties en informatie.

Voordeel met de veteranenpas

Wil je als veteraan het veteranentenue dragen?  En ben je van plan om een veteranen kostuum aan te schaffen dan vind je hier informatie over het aanschaffen van veteranenpak.

Je kunt ook rechtstreeks naar deze website om een afspraak te maken. 

Wist je dat je twee keer per jaar een gratis treinkaartje naar een veteranenevenement kunt aanvragen?
Postactieve veteranen hebben recht op twee keer per jaar gratis treinvervoer voor het bezoeken van veteranenevenementen.
Ga voor het aanvragen van gratis treinkaarten voor veteranen naar Mijn Vi.

.

Hoe kan ik het Draaginsigne Veteranen aanvragen?

Veteranen in actieve dienst ontvangen het draaginsigne van hun commandant. Postactieve veteranen die het insigne nooit hebben ontvangen, kunnen deze alsnog aanvragen bij het Nederlands Veteraneninstituut via het Aanvraagformulier Veteranenpas. Postactieve veteranen die wel een Veteranenpas hebben ontvangen, maar geen Draaginsigne Veteranen, kunnen deze aanvragen bij het Nederlands Veteraneninstituut.

Klik hier voor meer informatie

Wist je dat veel veteranen zich vrijwillig inzetten bij het “Veteranen Search Team” 

De Stichting VST stelt zichzelf tot doel om van grote toegevoegde waarde te zijn voor de overheidsdiensten bij een vermissing*. Wij bundelen hier de kracht en kennis van veteranen en overig geüniformeerd personeel. Onderscheidend vermogen ligt in het handhaven van discipline, respect voor de zaak en de participatiedrang onder de vrijwilligers.

Klik hier voor meer informatie