Je kunt een veteranenpas voor postactieve en veteranen in werkelijke dienst bij het Nederlandse Veteranen Instituut aanvragen of vervangen door hier te klikken.

Veteranenpas voordeel
Stichting Onbekende Helden houdt het overzicht bij van alle aanbiedingen die geldig zijn met de Veteranenpas. Op de website vind je alle lopende acties en informatie.

Voordeel met de veteranenpas

Wil je als veteraan het veteranentenue dragen?  En ben je van plan om een veteranen kostuum aan te schaffen dan vind je hier informatie over het aanschaffen van veteranenpak.

Je kunt ook rechtstreeks naar deze website om een afspraak te maken. 

Wist je dat je 1 keer per jaar twee gratis treinkaartje naar een veteranenevenement kunt aanvragen?
 
Als postactieve veteraan kun je per jaar twee 1 Dag Trein Vrij 2e klas kaarten aanvragen. Met deze dagkaart reis je op één willekeurige dag onbeperkt in de 2e klas en is geldig bij alle treinvervoerders in Nederland. Op het moment dat je incheckt, wordt de dagkaart geactiveerd. De kaart is geldig tot 04:00 uur de volgende ochtend.
Ga voor het aanvragen van gratis treinkaarten voor veteranen naar Mijn Vi.
Klik hier voor meer informatie

.

Hoe kan ik het Draaginsigne Veteranen aanvragen?

Veteranen in actieve dienst ontvangen het draaginsigne van hun commandant. Postactieve veteranen die het insigne nooit hebben ontvangen, kunnen deze alsnog aanvragen bij het Nederlands Veteraneninstituut via het Aanvraagformulier Veteranenpas. Postactieve veteranen die wel een Veteranenpas hebben ontvangen, maar geen Draaginsigne Veteranen, kunnen deze aanvragen bij het Nederlands Veteraneninstituut.

Klik hier voor meer informatie

Wist je dat veel veteranen zich vrijwillig inzetten bij het “Veteranen Search Team” 

De Stichting VST stelt zichzelf tot doel om van grote toegevoegde waarde te zijn voor de overheidsdiensten bij een vermissing*. Wij bundelen hier de kracht en kennis van veteranen en overig geüniformeerd personeel. Onderscheidend vermogen ligt in het handhaven van discipline, respect voor de zaak en de participatiedrang onder de vrijwilligers.

Klik hier voor meer informatie

Over BM Forces
We stellen ons even voor
Opgericht in mei 2021 door Frank van der Stokker en Hans Nagtegaal, beide veteranen. Met BM Forces willen we onze Militairen, veteranen en hun thuisbasis met elkaar verbinden via ons platform Veteranen tv & Radio en in de toekomst speciale evenementen. Via ons station brengen we het laatste nieuws, verhalen en natuurlijk entertainment voor iedereen die geïnteresseerd is in het werk van de krijgsmacht.
Voor, door en met Militairen, Veteranen & Thuisfront!
Ook in missie gebieden!!
Hiernaast kun je luisteren naar Veteranen Radio. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Je kunt ook naar onze verzamelwebsite van Veteranen TV, Radio of Events via de onderstaande link

Stratego.work

STRATEGO.WORK Ondersteunt bedrijven en organisaties bij detachering en werving selectie. Biedt ex-militairen en specialisten een nieuwe carrière. Beschikt over interessante functies binnen Defensie, de defensie-industrie en vele andere bedrijven en organisaties. Biedt vacatures voor ex-militairen en specialisten die een nieuwe carrière zoeken. Wij beschikken over interessante vacatures binnen Defensie, de defensie-industrie en vele andere bedrijven en organisaties. Of het nu gaat om een tijdelijke inzet of een vast dienstverband. Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct of laat je CV achter.

www.stratego.work